interakcije split interaction

╚iribimba

Gajo Bulat Square has a large building, controversially situated exactly at its centre. Public opinion is divided as to whether the building should remain or not. The building has the effect of breaking up one of Splits only official public spaces. This group designed a series of peep holes which allowed the curious public to see beyond the centrally placed building - through it - to the other sides. Hence connecting each part of the square and reuniting the divided space.

  • Mirko AndriŠ
    sociology
  • Marko Borota
    ship architecture
  • Marija Juza
    visual communications design
  • Ante KlaiŠ
    visual communications design
  • Marko MarendiŠ
    architecture
  • Ena MasiŠ
    computer science

Presentation

Video

Download FLV

Photos